Villa Wuotanka ekohuvila

Isovuotunkijärven rannalla sijaitseva Villa Wuotanka ekohuvila soveltuu hyvin perheille, ystäväryhmille tai ammatillisiin tarpeisiin ja on ympärivuotisessa käytössä. Laajan terassin yhteydessä on kylpypalju, joka varataan erikseen omatoimisesti käytettynä tai valmiiksi lämmitettynä.

Perushinnat voimassa max 6:lle, lisähenkilöistä eri maksu.
Talvihinnat 1.10.-30.4. julkaistaan myöhemmin.

Kesähinnat (1.5. - 30.9.)
Yksi vrk

220 € arkipäivä
250 € viikonloppuisin

Kaksi vrk

400 € arkipäivät
450 € viikonloppuisin

1 viikko, 6 yötä

950 €

Juhannus, 2 yötä

550 € lisävuorokausi 100 €

Talvi 1.10. - 30.4.
Yksi vrk

270 € arkipäivä
300 € viikonloppuisin

Kaksi vrk

450 € arkipäivät
500 € viikonloppuisin

1 viikko, 6 yötä

1 100 €

Joulu-, uusivuosi, pääsiäinen tai muu juhla-aika

Kysy tarjous !

Majoitus

Varustus

Pinta-alaa on 80 m2: 2 makuuhuonetta ja tupa, jossa hyvin varustettu keittiö, 2 kpl wc, sähkösauna, pesu- ja pukuhuone, laajalla terassilla on kylpypalju.
Avoimen oleskelutilan yhteydessä on hyvin varustettu keittiö. Tuvassa tv, vuodesohvia (varavuoteet 4:lle). Kohteessa on sähkölämmitys sekä tulisijoja käytössä tällä hetkellä takka ja puuliesi.

Keittiössä sähköliesi/–uuni, liesituuletin, tiskikone, jääkaappi pakastelokerolla, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin ja leivänpaahdin. Astiasto ja ruoanvalmistusvälineet 10:lle. 2 wc:tä, sauna, pesuhuone ja pukuhuone, josta pääsy terassille.

Luonto ja mökin ympäristö
Keväällä ja kesällä eri lintulajien soitimien seuraaminen on upea mahdollisuus suoraan huvilasta. Pöllöjä, haukkoja, taivaanvuohi ja lehtokurppa on nähty mökin ympärillä ja jopa maakotka sekä sääksi on bongattu suoraan mökiltä. Koko kesän seurataan joutsenperheen vaiheita ja muuttoaikoina isokoskeloiden parvipyyntiä. Maalis-huhtikuulla näkee ja voi valokuvata suoraan mökiltä järven jäällä teerien soidinmenoja sekä tarkkailla läheltä niiden tullessa rantakoivuihin lämmittelemään aurinkoisilla ilmoilla. Talvisin tiiraillaan tähtiä ja revontulia, valosaasteettomassa maisemassa. Tässä kohteessa lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

Seuraa meitä somessa

Osoite

Puolangantie 2415
91300 Ylikiiminki


Yhteystiedot

Email: info@vuotonjoutsen.com
Phone: 040 0183035

Yhteistyökumppanit
Palaute

Lähetä meille ideoita, ehdotuksia ja kerro jos ilmenee korjattavaa. Kaikki palaute otetaan vastaan.

Made with ‌

Landing Page Software