Ruoka ja juoma


Maukkaat ruokailut varataan edeltä, joissa pääsee nauttimaan paikallisesti hyödynnettyä hortaa, sieniä, marjoja juomiakaan unohtamatta, pohjana koivunmahla ja lähdevesi. Kala saadaan viereisistä puhtaista vesistöistä ja valmistetaan uniikein perinteisin ja modernein versioin.


Kesäkahvila

Kesäkahvila, Salakapakka ja Kioski

Avoinna 1.6. - 30.8. Muina aikoina sopimuksesta.
Maksu käteisellä, pankkikortilla tai laskulla.
Kiiminkijoen ja Vuotungin kalaveden osakaskunnan kalastusluvat käteisellä. Vastaanotto majoittuville, leiriintyjille, välinevuokraajille ja kalastuslupien ostajille

Kioskista mukaan alle 5,5 % vahvuisia juomia; olut, siider ja long drink. Emme myy tupakkatuotteita. Ravintolassa istumapaikat kesällä sisällä 30:lle ja ulkoterassilla 15:lle henkilölle. A– oikeudet: Talon drinkit mm. Villiyrteistä koivunmahlajääpaloilla.

Katetulla terassilla nautitaan auringosta, pilvien pongailusta ja järvinäkymistä. Ruokailut ryhmille ennakkovarauksesta ja tarjoilut räätälöidään toiveiden mukaan. Tilat ja tarjoilut on varattavissa ympäri vuoden erityyppisiin tilaisuuksiin. Joskus ovi voi olla suljettuna, jos työskentelemme pihapiirissä tai hoidamme toisessa kohteessa palveluja. Joskus tiloissa voi olla muu varaus.

Tilausravintola

Tilausravintolasta lähiruokaa arkeen ja juhlaan

Kokous- ja juhlapalvelut ympäri vuoden metsäkylän rauhassa Joutsenrannan Kahvila – Ravintolassa ja Lammin Pirtillä. Pitopalvelua mahdollista toteuttaa myös asiakkaiden omissa tiloissa.
Kokonaisia kahvi ja ruoka-astiastojakin vuokrataan tarvittaessa.

Eri hintaisia noutopöytiä johtuen sisällöstä ja ryhmäkoosta.

Aamiainen

Aamiaiskori kahdelle 16 €: Kahvia, teetä, marjamehua. Leivät, lähitilan kananmunat, salaatit, juustoa, jukurttia ja mysliä.

Luomuaamiainen 12 €/hlö: Puuroa ja marjaa/hilloa, jukurttia+mysliä, maito/mehu/vesi, leipiä ja leikkeleitä, kahvia ja teetä.
Tarjoiluajankohdat asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Osoite

Puolangantie 2415
91300 Ylikiiminki


Yhteystiedot

Email: info@vuotonjoutsen.com
Phone: 040 0183035

Yhteistyökumppanit
Palaute

Lähetä meille ideoita, ehdotuksia ja kerro jos ilmenee korjattavaa. Kaikki palaute otetaan vastaan.

Built with ‌

Landing Page Maker