Villa Wuotanka ekohuvila

Isovuotunkijärven rannalla sijaitseva Villa Wuotanka ekohuvila soveltuu hyvin perheille, ystäväryhmille tai ammatillisiin tarpeisiin ja on ympärivuotisessa käytössä. Laajan terassin yhteydessä on kylpypalju, joka varataan erikseen omatoimisesti käytettynä tai valmiiksi lämmitettynä.

Perushinnat voimassa max 6:lle, lisähenkilöistä eri maksu.

Kesähinnat (1.5. - 30.9.)
Yksi yö

220 € arkipäivä
250 € viikonloppuisin

Kaksi yötä

400 € arkipäivät
450 € viikonloppuisin

1 viikko, 6 yötä

950 €

Juhannus, 2 yötä

550 €

Villa Wuotanka

Varustus

2 makuuhuonetta, 2 vuodepaikkaa per huone. Avoimen oleskelutilan yhteydessä on hyvin varustettu keittiö. Tuvassa tv, vuodesohvia (varavuoteet 4:lle). Kohteessa on sähkölämmitys sekä tulisijoja käytössä tällä hetkellä takka ja puuliesi.

Keittiössä sähköliesi/–uuni, liesituuletin, tiskikone, jääkaappi pakastelokerolla, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin ja leivänpaahdin. Astiasto ja ruoanvalmistusvälineet 10:lle. 2 wc:tä, sauna, pesuhuone ja pukuhuone, josta pääsy terassille.

Majoitus

Luonto ja mökin ympäristö

Keväällä ja kesällä eri lintulajien soitimien seuraaminen on upea mahdollisuus suoraan huvilasta. Pöllöjä, haukkoja, taivaanvuohi ja lehtokurppa on nähty mökin ympärillä ja jopa maakotka sekä sääksi on bongattu suoraan mökiltä. Koko kesän seurataan joutsenperheen vaiheita ja muuttoaikoina isokoskeloiden parvipyyntiä. Maalis-huhtikuulla näkee ja voi valokuvata suoraan mökiltä järven jäällä teerien soidinmenoja sekä tarkkailla läheltä niiden tullessa rantakoivuihin lämmittelemään aurinkoisilla ilmoilla. Talvisin tiiraillaan tähtiä ja revontulia avarassa, valosaasteettomassa maisemassa. Tässä kohteessa lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

Seuraa meitä somessa

Osoite

Puolangantie 2415
91300 Ylikiiminki


Yhteystiedot

Email: info@vuotonjoutsen.com
Phone: 040 0183035

Yhteistyökumppanit
Palaute

Lähetä meille ideoita, ehdotuksia ja kerro jos ilmenee korjattavaa. Kaikki palaute otetaan vastaan.

Site was started with Mobirise