Nature Activity Services

Luontomatkailupalvelut

Aktiviteten in der Natur

FI EN

Omatoimiset melontaretket

Useimmat retkimelojat vaeltavat 2-7 päivää joella, mutta pidempikin viipymä onnistuu, jos haluat nautiskella luonnontilaisen joen monista mahdollisuuksista esimerkiksi kalastellen tai valokuvaten.

Autamme retkenne suunnittelussa, kuljetuksissa, leiriytymisissä ja opastamme kartan avulla tärkeiden kohteiden huomioimisen turvallisuusohjeineen.

Hyvä esimerkki on Puolangan Auhojärveltä alkava reitti, joka vie asumattoman erämaasuon, Pirttijoen, läpi ja lopulta Tilajoen kautta Kiiminkijoen Kurimonkoskelle. Tämä reitti on parhaimmillaan keväällä ja alkukesästä. Veden korkeus laskee kesän myötä ja matala Tilajoki varsinkin kuivina kesinä on kivinen. Harjus viihtyy Tilajoella, jonne Metsähallituksen luontopalvelut myy kalastuslupia.

Kiiminkijoen kalastuslupa kattaa 170 km pääuomassa Puolangalta Perämerelle.
Päivälupa on 10 € / henkilö, viikko 20 € / henkilö ja kausilupa on 45 € /henkilö. Perheluvat ovat 20 € / vrk, 40 € / vk ja  90 € / pyyntikausi. Valtion kalastonhoitomaksu tulee olla voimassa, joita saa yhdestä päivästä alkaen 5 € / vrk. Lisätietoa www.kiiminkijoki.fi/fi/Kalastus.html

Vuoton Joutsen

Vuoton Joutsen
Puolangantie 2415
91300 Ylikiiminki
+358-400 183 035
info(at)vuotonjoutsen.com
Facebook

Ylivuoton vesia
Kalaa Kiiminkijoesta
Puolukat Juomaa lhteest
Web-suunnittelu: Tmi MikaLinkki
Das Template von wbce.org
mit optionaler Seitenspalte und Fusszeile

Web-design: Tmi MikaLinkki
Das Template von wbce.org mit optionaler Seitenspalte und Fusszeile