Nature Activity Services

Vuoton Joutsen
FI EN

Vuoton Joutsen, luontomatkailupalvelut sijaitsee hiljaisella Vuoton kaupunginosan Ylivuoton maalaiskylällä, 50 minuutin ajomatkan etäisyydellä Oulun keskustasta.

Tervetuloa lataamaan pattereita!


Tule melomaan, kalastamaan tai vaeltamaan monipuolisiin ympäristöihin Vuotolle, Täällä pääset irti maailman melskeestä, sillä hiljaisuus huutaa sinun korviin.

Useita majoitustyyppejä on tarjolla; ympäri vuoden perinteinen talonpoikaiskartano Kiiminkijoella, Villa Wuotanka-ekohuvila, huoneistot ja leirintää kesäaikaan. Aamiaismajoituksen, puoli- ja täysihoidon saa ennalta sovitusti.

Tervetuloa myös ekokokkauskursseillemme, jos haluat oppia valmistamaan ruokaa ekologisesti ja terveellisesti. Luonnonantimet kuten paikallinen kala, marjat, sienet ja villit vihannekset näyttelevät suurinta roolia tarjoilussamme ja ne löytyvät lähiympäristöstä. Saunoa voi meillä sen seitsemän sorttisesti. Oman savusaunamme lisäksi voi varata yli 100-vuotiaan savusaunan. Kylpytynnyristä tiiraillaan tähtiä tai  ihastellaan revontulia. Vai haluatko havu- tai villiyrttikylvyn  avoimen taivaan alla yöttömässa yössä.

Koko Kiiminkijoen vesistöalue on useamman suojeluohjelman alla. Natura-2000 suojeltu,  rakentamaton ja näin vaelluskaloille ja vesiretkeilijöille vapaa vesireitti on vaihteleva. Kalastukseen yhteisviehelupa-alue on 170 kilometrin pituinen pääuoman osalta ja melojille jopa 200:n kilometrin.

Kalastajille on lisäksi alueellamme runsain mitoin monenlaisia vesistöjä – järviä ja lampia. Kiiminkijoki tarjoaa vesiretkeilijöille vapaata virtaa lähes 200 kilometriä ja sata koskea lasketella. Reittivaihtoehtoja on mistä valita. www.kiiminkijoki.fi

Olemme uusimassa kotisivujamme, joita täydennetään koko ajan!

 

Puolangantie 2415
91300 Ylikiiminki
+358-400 183 035
www.vuotonjoutsen.com
info(at)vuotonjoutsen.com
facebook.com/vuotonjoutsen

Web-suunnittelu: Tmi MikaLinkki
Das Template von wbce.org mit optionaler Seitenspalte und Fusszeile
Puolangantie 2415
91300 Ylikiiminki
+358-400 183 035
www.vuotonjoutsen.com
info(at)vuotonjoutsen.com
facebook.com/vuotonjoutsen

Web-suunnittelu: Tmi MikaLinkki
Das Template von wbce.org mit
optionaler Seitenspalte und Fusszeile