Nature Activity Services

Luontomatkailupalvelut

Aktiviteten in der Natur

FI EN

Voimaannu Vuotolla!

Meiltä jo 25 vuotta monipuolisia luontomatkailupalveluja!

Vuoton Joutsen - luontomatkailupalvelut sijaitsee hiljaisella Ylivuoton maalaiskylällä, 50 minuutin ajomatkan etäisyydellä Oulusta. Tervetuloa melomaan, kalastamaan tai vaeltamaan puhtaisiin ja monipuolisiin luontoympäristöihin tai hiljentymään omaan rauhaan Vuotolle. Täällä pääset irti maailman melskeestä - sillä täällä hiljaisuus huutaa korviin. Kiiminkijoen lisäksi kylällä on muitakin vesistöjä – lähteitä, lampia ja järviä.

Erityyppisiä majoituksia on tarjolla; perinteinen talonpoikaiskartano Kiiminkijoella, Villa Wuotanka-ekohuvila ja kaksi huoneistoa Isovuotunkijärvellä. Aamiaismajoitukset, puoli- ja täysihoidot saa ennalta sovitusti. Kesällä pääsee leiriytymään perinnemaisemaan.

Tervetuloa myös ekokokkauskursseillemme, jossa opitaan kokkaamaan ekologisesti ja terveellisesti. Luonnonantimet kuten paikallinen kala, marjat, sienet ja villit vihannekset näyttelevät suurinta roolia ja ne löytyvät lähiympäristöstä.

Saunoa voi sen seitsemän sorttisesti. Oman savusaunamme lisäksi on mahdollista kylpeä yli 100-vuotiaissa savusaunoissa. Kylpytynnyristä tiiraillaan tähtiä tai ihastellaan revontulia. Vai haluatko havu- tai villiyrttikylvyn avoimen taivaan alla yöttömässä yössä.

Koko Kiiminkijoen vesistöalue on useamman suojeluohjelman alla. Natura-2000 suojeltu, rakentamaton ja näin vaelluskaloille ja vesiretkeilijöille vapaa jokireitti on vaihteleva. Kalastukseen yhteisviehelupa-alue on 170 kilometrin pituinen pääuoman osalta ja melojille jopa 200:n kilometrin mittainen. Reittivaihtoehtoja on mistä valita ja sata koskea lasketella. www.kiiminkijoki.fi

 

Vuoton Joutsen

Vuoton Joutsen
Puolangantie 2415
91300 Ylikiiminki
+358-400 183 035
+358-40 7213 512
info(at)vuotonjoutsen.com
Facebook

Ylivuoton vesia
Kalaa Kiiminkijoesta
Puolukat Pilkkiminen
Web-suunnittelu: Tmi MikaLinkki
Das Template von wbce.org
mit optionaler Seitenspalte und Fusszeile

Web-design: Tmi MikaLinkki
Das Template von wbce.org mit optionaler Seitenspalte und Fusszeile