Nature Activity Services

Luontomatkailupalvelut

Aktiviteten in der Natur

FI EN

                                                                25 vuotta monipuolisia luontomatkailupalveluja

 

 

Vuoton Joutsen - luontomatkailupalvelut sijaitsee hiljaisella Ylivuoton maalaiskylällä, 50 minuutin ajomatkan etäisyydellä Oulusta. Tervetuloa melomaan, kalastamaan tai vaeltamaan puhtaisiin ja monipuolisiin luontoympäristöihin tai hiljentymään omaan rauhaan Vuotolle. Täällä pääset irti maailman melskeestä - sillä täällä hiljaisuus huutaa korviin. Kiiminkijoen lisäksi kylällä on muitakin vesistöjä – lähteitä, lampia ja järviä.

Erityyppisiä majoituksia on tarjolla; perinteinen talonpoikaiskartano Kiiminkijoella, Villa Wuotanka-ekohuvila ja kaksi huoneistoa Isovuotunkijärvellä. Aamiaismajoitukset, puoli- ja täysihoidot saa ennalta sovitusti. Kesällä pääsee leiriytymään perinnemaisemaan.

Koko Kiiminkijoen vesistöalue on useamman suojeluohjelman alla. Natura-2000 suojeltu, rakentamaton ja näin vaelluskaloille ja vesiretkeilijöille vapaa jokireitti on vaihteleva. Kalastukseen yhteisviehelupa-alue on 170 kilometrin pituinen pääuoman osalta ja melojille jopa 200:n kilometrin mittainen. Reittivaihtoehtoja on mistä valita ja sata koskea lasketella. www.kiiminkijoki.fi

 

 

 

 

 

 

Vuoton Joutsen

Vuoton Joutsen
Puolangantie 2415
91300 Ylikiiminki
+358-400 183 035
+358-40 7213 512
info(at)vuotonjoutsen.com
Facebook

Ylivuoton vesia
Kalaa Kiiminkijoesta
Puolukat Pilkkiminen
Web-suunnittelu: Tmi MikaLinkki
Das Template von wbce.org
mit optionaler Seitenspalte und Fusszeile

Web-design: Tmi MikaLinkki
Das Template von wbce.org mit optionaler Seitenspalte und Fusszeile